LIVE
HQ
logo hd live | Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Nederlands
   Gamereactor
   nieuws
   Despicable Me 4

   De kinderen van Despicable Me zijn misschien niet eeuwig jong

   Regisseur Chris Renaud sluit een film niet uit waarin Gru Jr. en Edith centraal staan.

   HQ

   We zijn nu bezig met de vierde hoofdfilm (met een paarDespicable Me Minions spin-offs die er ook zijn), en ondanks dat dit het geval is, lijken de jonge kinderpersonages die in de eerste film werden geïntroduceerd geen dag ouder te worden. Dit is een bewuste keuze geweest van Illumination en directeur van Despicable Me 4 Chris Renaud, maar het zal niet altijd zo blijven.

   In een gesprek met Entertainment Weekly zegt Renaud dat het idee om eenDespicable Me film te maken die zich 20 jaar in de toekomst afspeelt, met oudere personages, niet uitgesloten of onredelijk is.

   "We hebben op dit moment zoveel personages in deze wereld dat, nogmaals, er beslissingen moeten worden genomen. Dus als ze ouder worden in deze specifieke film, wordt het nog meer een onbeantwoorde vraag over wat er in hun leven aan de hand is. Maar ik denk niet dat dat ons ervan weerhoudt om iets te doen waarbij we een film 20 jaar in de toekomst afspelen en zeggen: oh mijn god, Gru Jr. en Edith hebben nu papa's schurkenzaak geërfd, of wat dan ook. Ik denk dat we kunnen gaan en staan waar we willen."

   Dus misschien is er een dag waarop Steve Carrell's Gru de teugels van de franchise overdraagt aan zijn nieuwe fictieve zoon, of een van de andere geadopteerde kinderen die hij voor het eerst tegenkwam in 2010.

   Despicable Me 4