Nederlands
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

Dit zijn de groepen voor het EA Sports FC Pro World Championship

Het toernooi begint morgen en ziet 32 spelers strijden om een prijs van $ 1 miljoen.

HQ

Het is bijna tijd voor het einde van het EA Sports FC Pro seizoen. Het laatste toernooi van het seizoen vindt vanaf morgen plaats, waarbij dit de FC Pro World Championship is waarin 32 spelers strijden om een deel van een prijzenpot van $ 1 miljoen. Nu dat evenement bijna hier is, kun je zien hoe de groepen voor het toernooi zijn ingedeeld en ook een overzicht van het schema van het hele weekend.

Voordat u naar de Group Stage gaat die morgen (11 juli) wordt gehost, is het de moeite waard om te weten dat er vandaag (10 juli) een Play-In Stage wordt gehost. Wat betreft wie hier betrokken is, zie je de groepsindeling hieronder.

EA Sports FC 24

Na deze afsluiting en acht andere spelers die een plek in het hoofdtoernooi veiligstellen, kun je hieronder zien hoe de Group Stage groepen zullen worden verdeeld. Verwacht dat deze actie rond 17:15 BST / 18:15 CEST begint.

EA Sports FC 24

Hierna kunnen we uitkijken naar nog twee dagen actie, beide met behulp van knock-outformaten. 12 juli is de Knockout Stage, die begint om 17:15 BST / 18:15 CEST. Dit wordt dan gevolgd door de Finals op 13 juli en begint op het eerdere tijdstip van 13:15 BST / 14:15 CEST.