Nederlands
Gamereactor
nieuws
Now You See Me 3

Jesse Eisenberg: Now You See Me 3 zal "hopelijk" binnen zes maanden beginnen met filmen

"Het viert intelligentie en het is geweldloos maar opwindend."

Now You See Me ging in 2013 in première en werd een enorme hit. Het was een soort overvalfilm verpakt in goocheltrucs uit The Four Horsemen (gespeeld door Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher en Dave Franco). Het vervolg Now You See Me 2 kwam drie jaar later en werd net zo populair als de eerste film - maar daarna hebben we geen nieuwe films meer gehad, ondanks geruchten en acteurs die zeggen dat het zal gebeuren.
Nu lijkt het er echter op dat er echt beweging is, want Jesse Eisenberg heeft heel positief nieuws over de productie, die heel goed lijkt te gaan. In een gesprek met Collider onthult Eisenberg dat hij verwacht dat de opnames over zes maanden zullen beginnen;

"Hopelijk gebeurt het in de komende zes maanden. Ik denk het wel, het lijkt erop dat het zal gebeuren. Ja, het is echt geweldig."

Over wat hij het leukst vindt aan het script, zegt hij dat het opwindend is ondanks dat het geweldloos is, en "intelligentie viert":

"Voor mij, wat ik er zo leuk aan vind, is dat ik net het script heb gelezen, het viert intelligentie en het is geweldloos maar opwindend, en het is zo raar om dat te zien omdat het zo voor de hand liggend klinkt, en het klinkt alsof dat gebruikelijk zou zijn, maar het is eigenlijk vrij ongebruikelijk om een film te hebben die deze franchise is, deze film in Hollywood-stijl die eigenlijk alleen maar over teamwork en intelligentie gaat, in plaats van alleen maar geweld."

Kijk je uit naar meer shenanigans met The Four Horsemen in Now You See Me 3 ?

Now You See Me 3
Afbeelding van Now You See Me 2.