Nederlands
Gamereactor
lifestyle

Netflix toont de komende drie jaar NFL-wedstrijden op eerste kerstdag

De streamer zet zijn inspanningen op het gebied van live-verslaggeving verder voort.

HQ

Netflix heeft zijn inspanningen op het gebied van live-verslaggeving gestaag opgevoerd, en het afgelopen jaar hebben we PGA-golfers en F1-coureurs zien strijden om een beker, Tom Brady die wordt geroosterd, bokswedstrijden gepland en later dit jaar komen er ook NFL-games naar de streamer.

Netflix heeft een deal getekend met de National Football League om de NFL-games op eerste kerstdag de komende drie jaar naar de streamer te brengen. Deze deal is van toepassing op elke regio waarin Netflix zo te zien beschikbaar is, en er worden twee games uitgezonden op de streamer. Wat ze zullen zijn en wanneer ze gepland staan, dat kun je hieronder zien.


  • Kansas City Chiefs vs. Pittsburgh Steelers om 18:00 GMT / 19:00 CET

  • Baltimore Ravens vs. Houston, Texas om 21:30 GMT / 22:30 CET

Als je de NFL niet volgt, maar hier semi-geïnteresseerd in bent, zouden beide wedstrijden zeker de moeite waard moeten zijn om te bekijken, aangezien ze elk zeer competitieve of veelbelovende teams zien strijden, en ook de wedstrijden zullen worden gehouden als onderdeel van de voorlaatste week van het reguliere seizoen, wat betekent dat elke overwinning van het grootste belang zal zijn voor degenen die proberen de Super Bowl te winnen (of voor de derde keer op rij voor de Chiefs...) komend seizoen.

Dit is een ad:
Netflix toont de komende drie jaar NFL-wedstrijden op eerste kerstdag