Nederlands
Gamereactor
nieuws

Nicolas Cage is in gesprek om te schitteren in een live-action 'Spider-Man Noir'-serie

"Het is geen geheim dat ik van het personage hou."

HQ

In een recent interview met Collider onthulde Nicolas Cage dat hij in gesprek is om de hoofdrol te spelen in een live-action 'Spider-Man Noir'-serie. Cage uitte het hoofdpersonage in Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018 en bespreekt naar verluidt het hernemen van zijn rol in de show.
"Nou, ik kan zeggen dat we hebben gepraat", zei hij. "Het is geen geheim dat ik van het personage hou. Ik denk dat het personage weer een soort mash-up biedt. Ik kan mijn favoriete uitvoeringen uit de Gouden Eeuw, d.w.z. Robinson, Cagney, Bogart, combineren met een personage dat, denk ik, algemeen wordt beschouwd als het meesterwerk van Stan Lee.

"Ik zie het als een soort uitstapje naar een pop-art mash-up van, soort van, een [Jungiaanse] Lichtenstein, mash-up via Bogart en Cagney, maar er is nog niets definitief. Het is maar een gesprek."

Spider-Man Noir is een alternatieve versie van Spider-Man die zich afspeelt in een gruizige noir-versie van New York in de jaren 1930. In tegenstelling tot de Spider-Man die de meesten van ons kenden, is deze versie van het personage een hardgekookte detective die misdaden oplost.

Nicolas Cage is in gesprek om te schitteren in een live-action 'Spider-Man Noir'-serie