Nederlands
Gamereactor
nieuws
Talk to Me

Talk to Me makers vertellen over hun volgende project

Bring Her Back zal het makersduo terugzien en het project voor A24 leiden.

Een van de grootste verrassingen van vorig jaar was de low-budget horrorfilm Talk to Me, die een groep tieners en hun enge escapades naar het verboden volgde. Deze heerlijke thriller brak allerlei records voor distributeur A24 en bracht meer dan $ 90 miljoen op.

Het succes heeft duidelijk een blijvende indruk achtergelaten en in een interview met Deadline heeft het duo Danny en Michael Philipp nu hun volgende project onthuld - het vervolg Bring Her Back. Meer details moeten nog worden onthuld en het is nog onzeker of het A24 zal zijn die de film zal uitbrengen of niet.

Wat vond je van Talk to Me, en kijk je uit naar het vervolg?

Talk to Me