Nederlands
Gamereactor
nieuws
The Book of Boba Fett

The Book of Boba Fett acteur probeert Lucasfilm over te halen voor een vervolg

Temuera Morrison sprak ook over wat hij zou hebben veranderd bij de terugkeer van Boba Fett.

The Book of Boba Fett is niet helemaal geworden zoals het zou moeten en sinds de laatste aflevering van seizoen één werd uitgezonden, is het stil in de show. Iemand die de hoop echter niet heeft opgegeven, is de ster van de show, Temuera Morrison, die tijdens een interview onthulde dat hij Lucas Film nog steeds probeert te overtuigen om een seizoen twee te doen, ook al lijkt de kans dat dat gebeurt minimaal is.

Op de vraag van een fan op een filmconventie die hij bijwoonde hoe het was om samen te werken met Ming-Na Wen die Fennec Shand speelt, antwoordde hij:

"Zowel zij als ik wilden behoorlijk hard werken in de hoop dat ze door zouden gaan en een 2 en een 3 en een 4 en een 5 en een 6 en een 7 zouden doen. Ik heb geprobeerd ze ook in die richting te duwen. Het heeft meer duwtjes nodig, maar goed... "

Hij vertelde ons ook hoe dankbaar hij is dat hij is gecast als een klassiek Star Wars-personage, maar dat hij vandaag sommige dingen een beetje anders zou hebben gedaan.

"Nu ik erop terugkijk, weet ik het niet, het is gewoon een van die dingen. Dingen zijn geweldig als je terugkijkt, maar er zijn een aantal dingen die ik misschien een beetje anders heb gedaan. Maar nogmaals, alleen al voor mij om met Jon samen te werken en deel uit te maken van de Mandalorian-familie was gewoon fenomenaal, echt waar. Ik spreek veel te veel. In feite probeerde ik in het begin mijn regels door te geven aan Ming-Na Wen. Ik zei: 'Pardon directeur, ik vind echt dat Ming-Na deze regels moet zeggen, want ik wil mysterieus blijven. Ik wil mijn mond houden.' We moesten de gaten opvullen en een beetje informatie geven over Boba, maar ja, ik denk dat ik een beetje te veel heb gesproken."

Als hij Lucas Film kan overtuigen, had hij graag gezien dat het seizoen zou gaan over Boba's zoektocht om Mace Windu op te sporen. Hij legt het als volgt uit:

"Omdat hij een jonge tiener is, vaderloos en zijn eigen weg gaat, heeft hij een paar chips op zijn schouders. Ik denk dat we Jon Favreau beter kunnen laten weten dat we nog een serie moeten hebben waarin ik op zoek ga naar Mace."

We zullen zien of hij erin slaagt degenen die de toekomst van de serie in handen hebben te verslijten.

The Book of Boba Fett