Nederlands
Gamereactor
nieuws
Final Fantasy XIV

We keren terug naar Final Fantasy XIV op de GR Live van vandaag

Ga met ons mee voor meer avonturen in deze speciale extra stream.

HQ

Eerder deze week namen we het op tegen Final Fantasy XIV in GR Live, maar omdat de game zo enorm is, konden we niet precies alles behandelen wat we wilden, zelfs niet in een speciale editie van GR Live van 2 uur. Dus vandaag gaan we terug naar Eorza.

Zoals gewoonlijk kun je de stream hier vinden op de GR Live-homepage. We beginnen vanaf de gebruikelijke tijd van 16:00 BST/17:00 CEST, maar net als bij de laatste stream duurt deze twee uur in plaats van één, dus verwacht rond 18:00 BST/19:00 CEST klaar te zijn.

Bekijk in de tussentijd onze vorige livestream hieronder om bij te praten over al onze avonturen.

HQ