Nederlands
Gamereactor
nieuws
Warhammer 40,000: Boltgun

We slijpen de Forges of Corruption in Boltgun op de GR Live van vandaag

Nu de nieuwe DLC deze week is uitgebracht, gaan we terug naar de boomer-shooter.

HQ

Het is 21 juni en je weet wat dat betekent! De eerste DLC voor Warhammer 40,000: Boltgun is uit. Er is geen andere uitbreiding of DLC die het waard is om over te praten, ik weet niet wat je bedoelt.

In de GR Live van vandaag ontmantelen we de Forges of Corruption bloedig beetje bij beetje terwijl we door de daemons en Chaos-krachten karnen die ze beschermen. De DLC wordt geleverd met 5 nieuwe levels, nieuwe vijanden, wapens en meer.

Zoals gewoonlijk kun je meedoen op de GR Live-startpagina of op YouTube, Facebook of Twitch, afhankelijk van wat je leuk vindt. We streamen een uur lang van 16:00 BST/17:00 CEST tot 17:00 BST/18:00 CEST.

Warhammer 40,000: Boltgun