Nederlands
Gamereactor
esports
Valorant

De laatste vier teams voor de VCT Copenhagen Masters zijn opgesloten

Een winnaar wordt later deze week bepaald.

HQ

Na een paar weken competitie zijn de 12 oorspronkelijk aanwezige teams voor de Valorant Champions Tour Copenhagen Masters teruggebracht tot slechts vier overgebleven teams. Dankzij een knock-out reeks playoff-wedstrijden blijven alleen Paper Rex, OpTic Gaming, FunPlus Phoenix en Fnatic over in het toernooi.

Hierdoor zijn er nog maar vier wedstrijden te gaan in dit toernooi, wat betekent dat het dichtbij komt voordat een winnaar is bepaald. Wat betreft de wedstrijden, ze zullen als volgt zijn:

Upper Bracket Final:
Paper Rex vs. OpTic Gaming om 16:00 BST / 17:00 CEST op 22 juli

Halve finales van de lagere schijf:
FunPlus Phoenix vs. Fnatic om 19:00 BST / 20:00 CEST op 22 juli

Lower Bracket Final:
Verliezer van PRX/OPTC vs. Winnaar van FPX/FNC om 16:00 BST / 17:00 CEST op 23 juli

Grand Final:
Winnaar van PRX/OPTC vs. Winnaar van Lower Bracket Final om 16:00 BST / 17:00 CEST op 24 juli

Je kunt alle actie vangen terwijl het zich hier ontvouwt.

Valorant