Nederlands
Gamereactor
nieuws
The Mandalorian

Het einde is nog niet in zicht voor The Mandalorian

Producent Jon Favreau heeft de kwestie aangestipt en onthuld dat er nog geen finale gepland staat.

HQ

Met het derde seizoen van The Mandalorian dat deze week op Disney + verschijnt, serieschrijver, producent en gelegenheidsregisseur, is Jon Favreau onlangs betrokken geweest bij allerlei persjunkies, en in de geest hiervan, tijdens een interview met Total Film, stipte hij aan wat de plannen zijn voor de finale van de serie - waarvan er nog geen zijn.

Op de vraag of we een eindpunt voor de serie bereiken, verklaarde Favreau:

"Nee, dat doe ik niet - ik denk dat het mooie hiervan is dat het een middenhoofdstuk is van een veel groter verhaal. En hoewel we in de loop van de tijd een oplossing zullen hebben met deze personages, denk ik dat hoe deze personages passen in de grotere reikwijdte en schaal, maar het is niet zo dat er een finale is waar we naartoe bouwen die ik in gedachten heb. Integendeel, ik hou ervan dat deze verhalen maar doorgaan. En dus kunnen deze personages mogelijk een tijdje bij ons zijn, en ik hou er echt van om verhalen in hun stem te vertellen, en ik hou van de manier waarop de avonturen zich ontvouwen en ik kijk ernaar uit om nog veel meer te doen."

Om een lang verhaal kort te maken, als het zien van Mando en Grogu die het sterrenstelsel verscheuren je jam is, verwacht dan in de toekomst nog veel meer van dit soort acties.

The Mandalorian