Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws

Super Mario-fan maakt remake met Chris Pratt als Mario

Creator Re-Imagined Games: Ik leer onwerkelijke engine vanaf nul en pik onderweg alle andere vaardigheden op die ik kan, in een poging om dit een legitiem geweldige actiegame te maken. "

HQ

Soms verschijnen bizarre projecten op internet - en ze zijn meestal geweldig. Nu hebben we een geweldig voorbeeld: een Super Mario Brothers Remake met Chris Pratt, en het ziet er fantastisch uit. Als je meer wilt zien van hoe dit er eigenlijk uit zou kunnen zien, kun je het hieronder bekijken, en we raden je echt aan om dit te doen, want dit is geweldig.

De demo is gemaakt door Re-Imagined Games, die schrijft:

"Ik ben een levenslange Nintendo-fan en ik ben erg enthousiast over de Super Mario-animatiefilm van Illumination en Nintendo! Dus besloot ik een soort fanproject te maken terwijl we allemaal wachten op een trailer. Maar toen begon ik me af te vragen hoe het eruit zou zien als Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black en Keegan-Michael Key daadwerkelijk deze personages in een realistisch paddenstoelenrijk waren. Dat leek me een ontzettend leuk idee, en daarom probeer ik dit spel te maken. Met nul game-ontwikkelingservaring, leer ik onwerkelijke engine vanaf nul en pik ik onderweg alle andere vaardigheden op die ik kan, in een poging om dit een legitiem geweldig actiespel te maken!"

Super Mario-fan maakt remake met Chris Pratt als Mario