Nederlands
Gamereactor
nieuws

Sylvester Stallone zegt dat Ryan Gosling de volgende Rambo zou moeten zijn

Maar merkt wel op dat Gosling misschien "te knap" is voor de rol.

HQ

Hoewel elke filmfranchise onder de zon een moderne reboot of remake lijkt te hebben, is Rambo er een die deze trend tot nu toe heeft overleefd, aangezien de serie alleen Sylvester Stallone als de beroemde krijger heeft gehad. Maar nu Sly op gang komt en ongetwijfeld ver voorbij het punt is om zich aan te melden voor een nieuw Rambo-uitje, hebben velen zich afgevraagd wat de volgende stap zal zijn voor de franchise.

Sprekend op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, werd Sly gevraagd wie hij graag zou zien schitteren als de volgende Rambo, en hij gaf een antwoord dat velen waarschijnlijk zou verrassen. Hij zei dat hij de rol graag zou willen doorgeven aan Ryan Gosling als hij de keuze had wie hij als opvolger zou kiezen. Dit komt omdat Rambo en Sly vrij veel voorkomen in de Barbie-film als inspiratiebronnen voor de Kens terwijl ze de wereld overnemen.
Sly voegde eraan toe: "Ik zal je vertellen waarom. Ik ontmoette hem tijdens een diner, en uiteraard... We zijn tegenpolen. Hij ziet er goed uit, ik niet. Dat is hoe het werkt. Nee, serieus. Kun je je mij voorstellen als Ken? Dat werkt helemaal niet.

"Dus, maar," zegt hij, 'ik was gefascineerd door Rambo, en ik ging altijd verkleed als Rambo naar school, en mensen joegen me weg, maar ik stopte nog steeds niet. En ik, weet je, vakantie als Rambo.' Hij bleef maar zeggen dat hij veel banden had met Rambo. En ik dacht, weet je, dit is interessant. Als ik ooit het stokje doorgeef, geef ik het aan hem door."

Denk je dat Gosling zou passen bij de rol van Rambo of moet het personage door een andere acteur worden gespeeld? Zo ja, wie?

Sylvester Stallone zegt dat Ryan Gosling de volgende Rambo zou moeten zijn

Bedankt, The Wrap.