Gamereactor NL. Bekijk de laatste video game trailers, en interviews van de grootste gaming beurzen ter wereld. Gamereactor gebruikt cookies om te verzekeren dat we je de beste browse-ervaring op onze website bieden. Als je verdergaat, nemen we aan dat je tevreden bent met ons cookiesbeleid.

Nederlands
Gamereactor
nieuws
Guardians of the Galaxy Vol. 3

We kregen bijna een Rocket en Groot film voor Guardians of the Galaxy Vol. 3

James Gunn wist niet zeker wanneer het achtergrondverhaal van Rocket zou worden opgenomen.

HQ

James Gunn heeft onlangs onthuld dat hij plannen in de maak had voor een Rocket and Groot-film, die zich zou hebben gericht op de achtergrondverhalen van die twee personages en ons de blik op de oorsprong van Rocket zou hebben gegeven die we in plaats daarvan in Guardians of the Galaxy Vol. 3 kregen.

In een gesprek met i09 in Los Angeles deze week (bedankt Gizmodo), begon Gunn met te praten over hoe hij de Guardians of the Galaxy landde. "Mijn weg naar de Guardians was in eerste instantie dat Marvel met me sprak over het misschien doen van Guardians of the Galaxy," zei hij. "Ze hadden eigenlijk al wat kunst gedaan met Rocket erin. Ik dacht: 'Jongen, dit kan gek zijn. Dit zou kunnen zijn als Bugs Bunny in het midden van The Avengers.' Ik heb zoiets van: 'Hoe kan ik het niet gek maken?' "

En ik dacht: 'Nou, oké, als er een pratende ruimtewasbeer was, hoe zou hij dan zijn ontstaan?' En terwijl ik erover nadacht, begon ik na te denken over hoe dit het droevigste wezen in het universum was, en dat was eigenlijk het zaad voor mij voor de hele Guardians-trilogie. Dat was mijn weg erin, deze onderbouwing van alleen maar isolatie en verdriet, en al deze personages zijn geïsoleerd en verdrietig. Dus ik wist wat het achtergrondverhaal van Rocket was vanaf dat moment voordat ik de rest van dat spul voor Vol. 1 had bedacht. Het was het eerste wat ik bedacht. Ik dacht altijd dat het een derde film was, omdat ik dacht dat we eerst het verhaal van Peter Quill moesten vertellen en dan in het verhaal van Rocket moesten komen. Ik denk dat de enige vraag was, zou het een Rocket and Groot-film worden of zou het Guardians 2 worden - omdat ik het aanvankelijk als Rocket en Groot zou doen.
"

Het was zeker interessant geweest om een film te zien die volledig gericht was op Rocket en Groot, en misschien had dat beter rekening kunnen houden met de emotie waar Gunn duidelijk voor ging in Guardians of the Galaxy Vol.3. Wat denk je?

Guardians of the Galaxy Vol. 3