Nederlands
Gamereactor
nieuws
Final Fantasy XIV

We spelen Final Fantasy XIV op GR Live van vandaag

Nu de nieuwe Dawntrail-uitbreiding snel nadert, gaan we terug naar de MMO om ons geheugen op te frissen.

HQ

We keren terug naar Eorza in de GR Live van vandaag, terwijl we proberen Final Fantasy XIV opnieuw open te breken. We duiken diep in de MMO, en voor oude of terugkerende fans die willen zien wat er is veranderd, wil je afstemmen.

In afwachting van de lancering van de langverwachte Dawntrail-uitbreiding, verkennen we alles wat Final Fantasy XIV te bieden heeft in de aanloop ernaartoe in deze speciale stream van 2 uur. Het begint op de gebruikelijke tijd van 16:00 BST/17:00 CEST en loopt tot 18:00 BST/19:00 CEST. Zoals altijd kun je meedoen vanaf de GR Live-homepage.

We zullen ook een andere, soortgelijke stream doen op 14 juni, dus houd je ogen open voor meer Final Fantasy XIV.

Final Fantasy XIV