Nederlands
Gamereactor
nieuws
Tell Me Why

Tell Me Why is weer vrij om Pride-maand te vieren

Don't Nod en Xbox zijn nog steeds bereid om elk jaar in juni geld te verliezen.

HQ

Don't Nod staat er de laatste jaren om bekend dat ze zich richten op representatie in hun games, en Tell Me Why deed hetzelfde door een trans-hoofdpersonage te hebben. Het team heeft steeds benadrukt hoe belangrijk het is dat minderheden op een natuurlijke en geweldige manier worden opgenomen in de popcultuur. Het is zelfs zo gepassioneerd over het onderwerp dat de ontwikkelaars en Xbox bereid zijn om er geld aan te verliezen.

Want Tell Me Why is voor het derde jaar op rij helemaal gratis op zowel pc als Xbox als onderdeel van Pride-maand. Dit betekent dat het voor altijd van jou kan zijn, zolang je het voor 1 juli aan je collectie toevoegt.

Tell Me Why